PSD și PNL acuzate că au produs o pagubă de milioane de lei în bugetul Turzii

PSD și PNL acuzate că au produs o pagubă de milioane de lei în bugetul Turzii by mai 8, 2018 0 comments

Consilierul PMP, Adrian Nap a acuzat PSD și PNL Turda pentru faptul că au administrat ineficient orașul în perioada 2012-2016. Alesul local s-a referit într-un comunicat de presă la colaborarea dintre cele două partide conduse, din perioada 2012-2016. În aceea perioadă prin conlucrarea celor două formațiuni politice principale din oraș, Consiliul Local Turda a adoptat o serie de hotărâri prin care Societatea de Transport Public a fost prejudiciată cu peste 6 milioane de lei, la care se adaugă peste 2,5 milioane de lei dobânzi și penalități.

Ei (liberalii-nr) cu PSD au votat reducerea sumelor pentru STP și acum trebuie să plătim câteva milioane de la bugetul local, din banii turdenilor!”, a transmis consilierul Adrian Nap, într-un comunicat citat de presa locală.

Alesul local a criticat modul în PSD, condus de Cristian Matei, actualul primar a colaborat cu PNL în timpul administrației lui Tudor Ștefănie dar și prestația PNL din actualul mandat.

Reacțiile lui Adrian Nap vin pe fondul unor dispute politice dintre PNL și PMP.

Liberalii i-au reproșat lui Adrian Nap că deși reprezintă un partid de dreapta a ajuns să susțină necondiționat PSD în Consiliul Local Turda, după ce fratele lui a fost angajat la Administrarea Patrimoniului Imobiliar srl.

În contrapartidă, Adrian Nap le-a reproșat liberalilor că atacă PMP deoarece au făcut un sondaj de opinie și a reieșit faptul că PMP este peste PNL în intenția de vot, în Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.