Deputatul Mircea Irimie: Spitalul Municipal a primit cele 4,5 milioane promise

Deputatul Mircea Irimie: Spitalul Municipal a primit cele 4,5 milioane promise

by martie 20, 2015 0 comments

Direcția de Sănătăate Publică a anunțat alocarea a 4,5 milioane de lei pentru Spitalul Municipal Turda, bani destinați lucrărilor de modernizare. Cele 45 de miliarde de lei vechi au fost alocate prin ordinul 230 din martie 2015 al Ministrului Sănătății.
Banii au venit ca urmare a demersurilor făcute pentru finanțarea modernizării Spitalului de către deputatul Mircea Irimie.
Memoriul privind priorităţile Spitalului Municipal Turda, stabilit de conducerea unităţii şi depus în anul 2014 la Ministerul Sănătăţii, a fost aprobat după lungi insistenţe iar în data de 19.03.2015, Spitalul Municipal Turda a primit inştiinţarea din partea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Cluj, privind alocarea sumei de 4,5 milioane lei pentru lucrări de modernizare.
În acelaşi timp, deputatul Mircea Irimie a obţinut promisiunea d-lui ministru Nicolae Bănicioiu de a realiza o vizită la Turda în vederea unei întâlniri cu întreg personalul medical din Spitalul Municipal Turda şi cu personalul medical din sistemul privat de sănătate (cabinete individuale de medicina de familie, medicina muncii, policlinici private, etc).
Deputatul Mircea Irimie a mai obţinut pentru spitalul din Turda, la sfârşitul anului 2013, suma de 1,913 milioane lei (19,130 miliarde lei vechi). Tot pentru Turda, in anul 2014, a obţinut alocarea sumei de 50.000 lei pentru continuarea lucrărilor la Mănăstirea Mihai Voda.
“Sunt un om de cuvânt, sunt un om de acţiune, sunt un om al faptelor. Nu vorbesc gratuit şi nu mint niciodată. Am fost timp de 4 ani viceprimar al Municipiului Turda, mi-am respectat jurământul şi m-am implicat puternic în toate proiectele Turzii. Sunt pe o perioadă de 4 ani deputat în Parlamentul României şi de asemenea îmi respect jurământul şi voi face toate eforturile pentru a susţine Municipiul Turda prin toate demersurile posibile.
Consider cu modestie că această alocare financiară de 4,5 milioane lei obţinută în favoarea Spitalului Municipal Turda, este cea mai mare realizare din toate punctele de vedere, a mandatului 2012-2016, pentru Municipiul Turda”, spune deputatul turdean.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.