Dan Barna în campanie la Turda. Pensiile speciale și compromisurile, pe lista principalele nemulțumiri ale turdenilor

Dan Barna în campanie la Turda. Pensiile speciale și compromisurile, pe lista principalele nemulțumiri ale turdenilor by septembrie 6, 2019 0 comments

Dan Barna, candidatul USR-PLUS pentru funcția de Președinte al României a fost prezent vineri, 6 septembrie la Turda. Președinte al Uniunii Salvați România, din octombrie 2017, Dan Barna este deputat al Parlamentului României, ales în circumscriptia electorala nr 34 Sibiu.

Liderul USR a fost însoțit de circa 50 de membri și simpatizanți ai USR, printre care și senatorii Mihai Goțiu și Radu Mihail. Senatorul Radu Mihail care a fost ales în circumscripția electorală pentru străinătate a lucrat anteriior în Franța și Germania ca și consultant în departamentele de certare-dezvoltare ale unor companii străine, printre care și divizia Multimedia a companiei Motorola.

Vizita lui Dan Barna a avut loc într-o atmosferă amestecată de simpatie și dezinteres, din parte cetățenilor. Oficial, liderul USR a fost prezent pentru a susține campania de strângere de semnături necesare pentru depunerea candidaturii la funcția de președinte.

Barna, însoțit de membrii USR și ai Plus au parcurs un traseu cu punct de plecare parcul din Micro III- Piața Micro III- str. Macilor-Parcul Teilor- Calea Victoriei și în centrul orașului. Caravana USR a ajuns apoi și la Câmpia Turzii.

Liderul USR a fost îmbrăcat într-o manieră neconvențională pentru un politician român iar ținuta sa a atras comentarii discrete ale turdenilor care au remarcat că Dan Barna poartă ca și accesoriu vestimentar, în plus față de ceas și brățări bărbătești din piele. Vizita lui Barna a fost primită cu simpatie și dezinteres iar principalele nemulumiri ale oamenilor, privind clasa politică au fost cele referitoare la pensiile speciale și compromisurile pe care le fac politicienii pentru a ajunge la putere.

Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale a fost constituit duminică, 1 septembrie, potrivit unei precizări a Autorității Electorale Permanente.

Potrivit calendarului alegerilor prezidenţiale, aprobat de Guvern termenul de depunere al candidaturilor este până în 22 septembrie, ora 24:00. Potrivit legii, fiecare candidat trebuie să strângă cel puţin 200.000 de semnături.

Campania electorală începe pe data de 12 octombrie, primul tur având loc la 10 noiembrie, iar cel de-al doilea la 24 noiembrie.

Românii din străinătate au la dispoziție trei zile pentru a vota, plus votul prin corespondență.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.