”Dai în mine, dai în fabrici și uzine”. Încă o dovadă de ce Cristian Matei e un primar toxic

”Dai în mine, dai în fabrici și uzine”. Încă o dovadă de ce Cristian Matei e un primar toxic by februarie 6, 2020 3 comments

……mi-a cerut mie să îi plătesc datoriile, iar eu am refuzat categoric! Ba mai mult, pentru această tentativă de șantaj, am luat decizia de a-l înlătura de la conducerea API, decizie care cu siguranță a dus la reacția pe care a avut-o astăzi, imediat după ce a aflat, scrie Cristian Matei, primarul Turzii.

Această afirmație dovedește încă odată că Matei nu are ce căuta în funcția de primar. Logica lui e una comunistă, care simplificat sună așa:  ”Dai în mine, dai în fabrici și uzine”.

 1. Dacă cineva te șantajeză te adresezi Poliției și Procuraturii , cu atâta mai mult cu cât ești un demnitar.
 2. Concedierea unui manager public nu se face că ”s-a luat de tine”, că ți-ar fi cerut bani într-o discuție privată. Se face procedural, dacă directorul nu a respectat niște criterii profesionale, nu a administrat bine o societate. Poveștile personale morale-imorale, legale sau ilegale se rezolvă la Tribunal și nu prin decizii adminstrative.
 3. Nu e nimeni -așa cum eronat crede- Împăratul Turzii ”să înlăture” pe cineva după bunul plac. Chiar, cum a decis să-l înlăture? Trimitea o gașcă? Că procedura nu e descrisă. Acțiunile primarului,  la fel și schimbarea și numirea directorilor se supun unor proceduri și unor norme, într-o țară a Uniunii Europene.

Doar în Turda lui Cristian Matei, primarul ”pune” si ”înlătură” directori după ce-au stat ei la o poveste în privat.

Aceasta e încă o dovadă de ce Cristian Matei e un primar toxic. 

3 comentarii

Incepe conversatia
 1. legionarul
  #1 legionarul 6 februarie, 2020, 16:49

  Acelasi text ca al muziczlului ORBANICA !!! Si el spunea : nu am luat nici o SPAGA , MITA , ATENTIE !!! De acord , dar AI CERUT ??? Magistratii te-au achitat , la ordinul KAISERULUI , dar fapta tot nu e trecuta cu vederea de prostii care VOTEAZA (NU ALEG )Te-au achitat pentru ca nu s-a dovedit, vezi Doamne , ca ai fost mituit !!! Pentru ca nu s-a vrut , ca sa poata face din tine lacheul (servitorul , basina , imputitul )IDEAL . Vorba maica-mii : nu exista plata fara rasplata !!! Ai ajuns un GUNOI al ISTORIEI !!!

  Reply this comment
 2. Adi
  #2 Adi 8 februarie, 2020, 11:09

  Bogdan Ursuleanu a primit cadou un proces de dreptul muncii castigat din start(daca va fi revocat din functie). De aia se spune ca, oricat de educat, cand enervezi un ***** va vorbi cu accent. Prin urmare scoateti-l din sarite pe Matei si va incepe involuntar sa spuna adevaruri dureroase.

  Reply this comment
  • Horea Hudrea
   Horea Hudrea Author 9 februarie, 2020, 11:56

   Aveți dreptate, într-adevăr Ursuleanu a primit cadou un proces însă motivul principal e chiar indolența primarului. Dl Ursuleanu a semnat un contract fără indicatori de performanță și fără un plan de management explicit. Contractul dlui Ursuleanu ar fi trebuit să fie făcut în baza OUG 109 dar fiindcă Administrarea Patrimoniului Mobiliar e un srl, s-a făcut un contract fără indicatori de performanță al cărui conținut nu a fost aprobat de Consiliul Local. Fără indicatorii de performanță autoritățile locale nu au ce să îi reproșeze lui Ursuleanu.

   Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.