Cum votează senatorii în cazul Șova? Nicoară votează „pentru”, Cordoș nu răpunde

Cum votează senatorii în cazul Șova? Nicoară votează „pentru”, Cordoș nu răpunde

by martie 23, 2015 0 comments

Senatorii vor vota astăzi cererea de încuviințare a arestării preventive a senatorului PSD Dan Șova. Ziarul Gândul a publicat în ediția de astăzi un articol prin care îi îndeamnă pe alegători să-și întrebe senatorii din circumscripțiile electorale cum vor vota în cazul senatorului Dan Șova.
Turda și Câmpia Turzii sunt reprezentate în Senatul României de către senatorii Alexandru Cordoș (PSD) și senatorul Marius Nicoară (PNL).

Senatorul liberal a precizat pentru infoaries.ro că va vota potrivit decizie partidului, pentru încuviințarea arestării preventive. Senatorul PSD Alexandru Cordoș nu a răspuns la telefon.
Ziarul Gândul a publicat pe pagina sa și datele de contact ale parlamentarilor, așa cum sunt ele înregistrate la Senat.
Aexandru Cordoș poate fi contactat la Senatul României, Calea 13 Septembrie 3-5, sector 5 Bucureîti, tel. 021.312.28.69, în Turda, str. Libertății 6-9, (Sediul PSD Turda), tel. 0744.962.699, iar persoană de contact este trecută Conrneliu Sîrbu.
În Câmpia Turzii, persoana de contact este trecută Monica Uiorean, iar telefonul este 0364.143.374
Contactat telefonic de infoarieș.ro, Corneliu Sârbu a început să râdă când a auzit că încă figurează ca persoană de contact pentru senatorul PSD. „Eu nu mai sunt în PSD din aprilie 2012. Atunci a fost o dispută internă în partid legată de candidatura lui Radu Stoica la funcția de primar și am afost executați cu toții”, spune Corneliu Sîrbu. Acestea povestește că deși nu mai e în PSD este sunat periodic din București de diverse organizații ce doresc susținerea senatorului Cordoș pentru diverse inițiative legislative. „Când răspund la telefon, nici nu apuc să le spun că nu mai lucrez la Parlament și nu mai am tangențe cu cabinetul senatorial. Săracii îmi tot spun într-o suflare că au nevoie de sprijin pentru o inițiativă legislativă sau alta”, povestește Corneliu Sîrbu care a adăugat că îl apreciază pe senatorul Alexandru Cordoș pentru eforturile politice pe care acesta e face pentru Turda.  Aceasta a mai adăugat cu umor că se simte mult mai relaxat de când nu mai este la PSD: „îmi petrec câte două ore crescând porumbei, alte două ore în livadă, alte două ore cu nepoțica, timpul trece mai plăcut”.

Senatorul Alexandru Cordoș a făcut în cursul serii de luni, precizări cu privire la votul său. „Voi vota pentru a proteja funcționarea justiției, pentru cererile formulate de DNA. În ceea ce privește datele de contact folosite de ziariștii de la Gândul, probabil că sunt mai vechi. Eu mi-am actualizate datele de contact, inclusiv pe site-ul meu. www.alexandrucordoș.ro”, a precizat senatorul PSD

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.