Concurs național de pictură contemporană la Școala populară de Arte din Cluj

Concurs național de pictură contemporană la Școala populară de Arte din Cluj by aprilie 3, 2018 0 comments

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”organizează a VIII-a ediţie a Concursului Naţional de Pictură Contemporană. Tema concursului este „Trup şi suflet – Centenar”, iar vârsta minimă de participare este de 11 ani împliniţi.

Fiecare participant are dreptul de a se înscrie în concurs cu maxim două lucrări, a căror dimensiune se încadrează în minim 30/40 cm şi maxim 50/70 cm, gata pregătite pentru expoziţie. Pe spatele fiecărei lucrări se va trece citeţ nume, prenume, vârsta, instituţia pe care o reprezintă – dacă este cazul, localitatea, anul de studiu și titlul lucrării.

Tehnicile admise sunt: ulei, acrilic, tempera, guache, acuarelă pe suport de pânză, carton, hârtie sau carton pânzat, data limită de trimitere a lucrărilor fiind 15 mai 2018. Adresa la care se vor expedia lucrările este: Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, cod 400624.

Lucrările vor fi expuse între 17 mai şi 5 iunie, la Galeria „ARTE”, str. Vasile Alecsandri nr. 1, iar vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 17 mai 2018, ora 17:00, în aceeași locație. Lucrările v or fi jurizate în data de 5 iunie 2018, urmând ca cele premiate – premiile I, II şi III să rămână în patrimoniul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca.

Premiile constau în importante albume de artă, iar premianţii se vor putea înscrie la Şcoala de Arte fără a mai susţine examen de admitere. Lucrările nu vor fi acceptate în concurs şi nu vor putea fi returnate dacă pe spatele lucrărilor nu este trecut ceea ce s-a specificat şi dacă nu este ataşată fişa de participare completată, anunţă reprezentanții școlii într-un comunicat.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.