Cel mai mare festival de fotografie din Europa de Est ajunge la Turda

Cel mai mare festival de fotografie din Europa de Est ajunge la Turda by august 16, 2016 0 comments

Caravana PhotoRomania va ajunge la Turda zilele următoare. Zeci de fotografii vor putea fi admirate în cel mai inedit loc al orașului, Salina Turda.

„Cum ar fi să ți se dea puterea de a crea o Lume, pe care toți ceilalți o cred pierdută în timpuri străvechi? Cum ar fi să vezi Sufletul unui loc, al unei Pietre sau al unui Copac? Să auzi chemarea pierdută, de fapt ascunsă, între șoaptele unei legende? Cum ar fi să mori, ptr a renaște a doua zi dimineață, realizând că nu ai fost mort, ci doar ai vorbit cu Stelele? Cum ar fi să înțelegi că ești conectat la orice adiere de vânt, iar dacă-ți dorești, te poți transforma într-un abur…? Ți-ar mai fi teamă de ceva? Te-ar mai putea amenința cineva? Nu cred, pentru că eu CRED! O lume magică ne înconjoară, iar cineva vrea să ne-o fure, în timp ce chiar noi stăm de șase atunci când ăia ne fură…”, spune Mircea Bezergheanu pe blogul sau, În tufișuri.

„Fundătura Ponorului. Adânc în inima dacilor” este o expoziție de fotografii deosebite dintr-o zonă istorică a României nevalorificată în prezent la adevărata sa valoare. Fotograful Mircea Bezergheanu și prietenii săi au realizat fotografiile deosebite incluse în Caravana PhotoRomania expuse în Tășnad și Salina Turda în perioada 20 -29 august.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.