Câmpia Turzii: Primarul a semnat primul contract cu fonduri europene din mandatul său

Câmpia Turzii: Primarul a semnat primul  contract cu fonduri europene din mandatul său

Câmpia Turzii: Primarul a semnat primul contract cu fonduri europene din mandatul său

by septembrie 12, 2018 0 comments

Administrația locală din Câmpia Turzii a semnat astăzi primul mare contract cu fonduri europene obținut prin intermediul liniilor de finanțare pentru dezvoltarea regională.

Proiectul prevede reabilitarea termică a Colegiului Pavel Dan din Câmpia Turzii și are valoarea de 439.433 euro.

Contractul de finanțare din fonduri europene a fost semnat astăzi la Câmpia Turzii de către primarul Dorin Lojigan și Marcel Boloș, directorul Agenției de Dezvoltare Nord Vest.

Proiectul privind îmbunătățirea eficienței energetice a unor clădiri din incinta Liceului Teoretic “Pavel Dan“ din Municipiul Câmpia Turzii are valoarea de 439.433 Euro și urmărește reabilitarea termică a clădirii liceului corp A+B, în scopul creșterii eficienței energetice a acesteia. Se vor efectua lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, lucrări la sistemul de încălzire, schimbarea conductei subterane îngropate de agent termic dintre centrala termică și clădirea școlii, montarea de panouri solare pe acoperișul clădirilor, montarea unor sisteme de ventilare cu recuperare de căldură și înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată.

Administrația locală de la Câmpia Turzii a anunțat depunerea a 9 cereri de finanțare iar dintre acestea două se află în faza de contractare la Ministerul Dezvoltării. Cele două proiecte care urmează să fie semnate au o valoare de peste 11 milioane de euro.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.