Cămătar din Turda arestat de poliţişti

Cămătar din Turda arestat de poliţişti by mai 9, 2018 0 comments

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Turda, la data de 4 mai, au efectuat o perchiziţei domiciliară la locuinţa unui bărbat de 38 de ani, din municipiul Turda, suspectat a fi comis infracţiunea de „camătă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Bărbatul este cercetat după ce mai multe persoane au depus împotriva acestuia plângeri în care reclamau faptul că în perioada decembrie 2017 – aprilie 2018, după luarea cu împrumut a diferite sume de bani de la acesta, cu dobânzi şi garanţii de 100%, când nu reuşeau să restituie împrumutul sau întârziau cu plata ratelor, erau ameninţate cu acte de violenţă.

În urma perchiziţiei efectuate, poliţiştii au ridicat din locuinţa bărbatului, agende cu însemnări ce conțineau date ale unor persoane și sume de bani datorate, cupoane de ajutor social, aparținând reclamanților dar şi suma de 7.000 lei şi 36 grame de metal galben.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, a dispus împotriva bărbatului, măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.