16 locații îi așteaptă, cu ușile deschise, pe iubitorii de artă la NAG

16 locații îi așteaptă, cu ușile deschise, pe iubitorii de artă la NAG by octombrie 6, 2017 0 comments

Dacă sfârșitul de săptămână nu înseamnă doar odihnă sau excursii pentru voi, atunci cu siguranță Noaptea Albă a Galeriilor va fi un eveniment interesant la care să participaţi.

Peste 150 de galerii, spații alternative, huburi creative și ateliere de artiști se deschid și creează un traseu nocturn pentru a oferi publicului un program variat și dinamic de artă contemporană românească și internațională, vineri, la Noaptea Albă a Galeriilor, anunță Agerpres.

În Cluj Napoca 16 locații și-au deschis porțile peste noapte pentru iubitorii de cultură. Majoritatea galeriilor de arta vor fi deschise la Fabrica de Pensule, de pe strada Henri Barbusse, dar vor pitea fi vizitate și alte galerii din municipiu. Clic aici pentru detalii.

Evenimentul organizat de Asociația Ephemair la București și în alte unsprezece orașe — Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și Petrila — se va desfășura între orele 19,00 și 3,00.

Pentru cei care pot călători în localitățile participante la eveniment, există și o aplicație mobilă, NAG, ce poate fi descărcată pentru a gasi mai ușor locațiile participante la proiect.

Prin aplicația Noaptea Galeriilor utilizatorii se vor putea loga cu ajutorul contului de Facebook, apoi se vor localiza pe harta orașului în care se află, vor putea vedea distanța până la locul evenimentelor din apropiere și își vor putea organiza un traseu personalizat cu spațiile favorite.

Nu în ultimul rând, utilizatorii vor primi notificări în timp real cu informații despre vernisaje, recomandări și sfaturi pentru folosirea aplicației. Aplicația Noaptea Galeriilor și site-ul evenimentului conțin programul tuturor orașelor participante la Noaptea Albă a Galeriilor 2017.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.